söndag 6 juni 2010

om några dagar i maj och juni...

Sitter här några dagar in i juni och blickar tillbaks till den senast gångna veckan. Den har innehållt allt från östkust till västkust och solsken, åska, kyla och värme.


Sista fredagen i maj fick jag som stolt mamma1 bevista en riktig hårdrockskonsert. Och då snackar vi hårdrock! Smög omkring i utkanterna för att fotografera och filma lite. En upplevelse som tenderar att kategoriseras som "nära döden"...inte bara för att det var DeathMetall...







Så blev det juni och stolt mamma2 reste till Karlshamn för att gratulera nyutexaminerade Spelutvecklarsonen. Och Karlshamn tog emot med strålande solsken. Och äntligen fick vi vår lilla picnick vid havet.







Fredagen blev det en tur till Vejbystrand. En otroligt lång bilresa genom ett stort antal vägarbeten. Men klarblå himmel. Och fast det fortfarande var rätt kyligt där ute vid kusten satt vi ute och lunchade. Mycket att ta igen då det gått en del tid sedan vi sågs senast.




Sedan tog vi tillvara den sista omgången sol för den här omgången genom att ge oss ut i skogen med våra cyklar. Omkring 3 mil blev det nog innan vi parkerade cyklarna i cykelstället och efter en välbehövlig dusch - terrängcykling i lera, ytterligare förklaring överflödig...- sjönk ner i soffan och somnade från filmen.


Nu står jag inför en ny vecka. Med studentfirande, födelsedag och bal. Ska bli jättekul!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar